Οι υπηρεσίες μας

Επίσκεψη στο χώρο σας - Επίδειξη των έργων τέχνης

 House

 Αφού επιλέξετε τα έργα τέχνης που επιθυμείτε, υπάρχει δυνατότητα να επισκεφθούμε το χώρο σας (την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο) και επιτόπου να δείτε τα έργα να τον κοσμούν. Με αυτόν τον τρόπο η επιλογή σας μπορεί να γίνει ευκολότερη και σίγουρα πιο ασφαλής.

Μελετάμε τον χώρο σας και σας προτείνουμε

 Proposition

Ακόμη και αν δεν έχετε αποφασίσει ή αν οι επιλογές σας είναι παραπάνω από μία, υπάρχει δυνατότητα να επισκεφθούμε το χώρο σας, να μελετήσουμε τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του και να σας προτέινουμε τις ιδανικές λύσεις που θα τον αναδείξουν, χωρίς καμία δέσμευση ή επιβάρυνση).

Δωρεάν αποστολή των έργων και τοποθέτηση

 Metafora

 Η αποστολή των έργων τέχνης (των δικών σας ή των δώρων που θέλετε να κάνετε) καθώς και η τοποθέτησή τους είναι υπηρεσίες που προσφέρονται δωρεάν.

Μπομπονιέρες Τέχνης για γάμους και βαπτίσεις

 Bonboniere

 Η τέχνη μπορεί να συνοδεύσει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής και να τις κάνει ξεχωριστές. Αυθεντικά έργα τέχνης, φιλοτεχνημένα μόνο για έσας, μπορούν να μετατραπούν με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο σε μπομπονιέρες για τους καλεσμένους σας. Ένα δώρο για τους φίλους και τους συγγενείς σας που θα κρατήσει για πάντα.

 

W3.CSS

Επαγγελματικό δώρο

 Epag_Doro

 Επιλέξτε το ιδανικό δώρο για τους συνεργάτες σας ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία αυθεντικών εικαστικών έργων που διαθέτει η Γκαλερί Έναστρον. Τα δώρα αυτά μπορούν να διαθέτουν τις δικές σας προδιαγραφές (π.χ. λογότυπα).

Λίστα Δώρων Γάμου

 List

Έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε λίστα δώρων για το γάμο σας στην Γκαλερί Έναστρον. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ξεχωριστή επιλογή που θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε αυθεντικά έργα τέχνης, πολύτιμες επενδύσεις για έσας, αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Πιστοποιητικό αυθεντικότητας

 Certificate

 Όλα τα έργα συνοδεύονται από την ταυτότητά τους, η οποία πιστοποιεί την αυθεντικότητά του και όπου αναγράφονται όλα τα στοιχεία του έργου (τίτλος έργου, καλλιτέχνης, διαστάσεις, υλικό, χρονολογία κ.ά.). Θα συνοδεύει το έργο σας για πάντα.

Κατασκευή κορνίζας

 Frames

 Επιλεγμένες κορνίζες (χειροποίητες, πρωτότυπες) από την Ιταλία, την Ισπανία και την Ελλάδα, σε τεράστια ποικιλία σχεδίων, χρωματων και μεγεθών, μπορούν να κοσμήσουν τα έργα που επιλέγετε από την Γκαλερί Έναστρον, αλλά και τα δικά σας έργα, πτυχία, φωτογραφίες κ.ά.